أكاديميه الدلتا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أكاديميه الدلتا

أكاديميه الدلتا للعلوم والتكنولوجيا
 
الرئيسيةالمنتدى الرسمى أحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة الفراخ المقرمشه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الجنرال
Admin
Admin
الجنرال


ذكر عدد المساهمات : 319
نقاط : 17394
تاريخ التسجيل : 18/03/2010
العمر : 36
العمل/الترفيه : مدير عام ادارة المنتدى
المزاج : فوق السحاب

طريقة الفراخ المقرمشه Empty
مُساهمةموضوع: طريقة الفراخ المقرمشه   طريقة الفراخ المقرمشه Icon_minitimeالجمعة مارس 19, 2010 11:07 pm

المقادير
فرخة مغسولة كويس مقطعة 8قطع هتسلقى الفراخ نصف سوى تسلقيها فى ماية فيه (حبهان+قرنفل+شوية جنزبيل+مكعب ماجى)

ولما تستوى نصفسوى تكونىمجهزة طبق فية دقيق وعلية بهارات+طبق تانى فية بيض ولبن وملح وفلفل+وطبق تالت فية دقيق سيمولينا او بقسماط 0 حطى الفراخ فى الدقيق واضغطى عليها وبعدين بيض ولبن وبعدين بقسماط واضغطى عليها عشان يمسك فيها ودخليها الفريز نصف ساعة وطلعيها على زيت بيغلى على طول ومتقلبيش كتير وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://deltaacademy.yoo7.com/forum.htm
MaGic ZahrA
نائب المدير
نائب المدير
MaGic ZahrA


ذكر عدد المساهمات : 223
نقاط : 16396
تاريخ التسجيل : 18/03/2010
العمر : 34
العمل/الترفيه : student
المزاج : COoOoOoOoOoL

طريقة الفراخ المقرمشه Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة الفراخ المقرمشه   طريقة الفراخ المقرمشه Icon_minitimeالأربعاء مارس 24, 2010 3:23 pm

رووووووووووووعه .. تسلم ايدك ..
اتمنى لك المزيد ,,,,,,,,,,,,,,,,, Zahra
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة الفراخ المقرمشه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل (بلح الشام)
» طريقة الحواوشي
» طريقة الكيك
» طريقة السويسرول
» طريقة عمل البيتزا الإيطالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أكاديميه الدلتا  :: عالم حواء وادم :: اكاديمية حواء-
انتقل الى: